NA IVICI SUZA KADA JE ČUO GLAS BIVŠE! Vojaž se uhvatio za glavu - Breskvica ODZVANJALA na žurci, a on...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 15:55

NA IVICI SUZA KADA JE ČUO GLAS BIVŠE! Vojaž se uhvatio za glavu - Breskvica ODZVANJALA na žurci, a on...

Teško mu je pala

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž izgleda da još uvek nije preboleo raskid sa bivšom devojkom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica.

Kada su ga pitali da li je spreman za novu vezu, rekao je da nije i obrazložio zašto (pročitajte ovde), a onda ga je dočekala jedna neprijatna scena.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa jedne privatne žurke gde se vidi Vojaž kako peva pesmu "Pancir", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju su Anđela i on snimili zajedno sa Tanjom Savić.

Kada je naišla deonica koju peva njegova bivša devojka, pevač je samo pokrio lice rukama, ne skrivajući da su ga savladale emocije.

Čim je čuo njen glas uhvatio se za glavu, a kako bi ona reagovala da vidi ovo, možemo samo da se pitamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.