NA IVICI SIROMAŠTVA, RADI 3 POSLA: Dok se Ša razbacuje evrima - komšije otkrile kako živi NJEGOV OTAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 11:03

NA IVICI SIROMAŠTVA, RADI 3 POSLA: Dok se Ša razbacuje evrima - komšije otkrile kako živi NJEGOV OTAC

Živo skromno i izbegava novinare.

Zoran Aleksić Kiza, otac repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša, neminovno je dospeo u centar pažnje medija otkako je njegov sin zaprepastio javnost prevarivši suprugu pred kamerama u "Zadruzi 4" sa mladom takmičarkom Tarom Simov. Kiza se nije preterano eksponirao i svega puta je dao kratke izjave o svom sinu. Ipak, ekipa novinara saznala je da on živi skromno, u iznajmljenoj sobi u strogom centru grada, i da, po svedočenju njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšija, ponekad radi i po tri posla da bi preživeo.

O njemu susedi imaju samo lepe reči. Kažu da je kulturan, da se uvek i svima ljubazno javi, ali da uglavnom ne voli da priča o učešću njegovog sina u rijalitiju.

Još manje voli da se poteže tema Nenadovog razvoda, koja ga jako pogađa.

- Kiza je naš dragi komšija, svaki dan ga viđam. Uvek je pristojan, javi se. Znam koliko je požrtvovan otac i šta sve radi za svoju decu. Isto znam da mu je jako teško palo učešće i ponašanje njegovog sina u "Zadruzi" - rekla je jedna od komšinica, koja je zamolila da joj se ne spominje ime.

- Najviše ga je pogodio razvod njegovog sina, pogotovo što se to dešavalo javno, jer je on inače jako skroman čovek. Ti dani su bili mnogo teški za njega. Kiza, koliko znam, nema stalni posao već radi sezonski, gde treba i ima potrebe. Nekad se desi da radi i po tri različita posla da bi što više zaradio.

- Čovek živi više nego skromno, takoreći na ivici siromaštva - otkriva ona.

Na pitanje da li Nenad obilazi svog oca u tom stanu, ostale komšije koje su se zatekle na ulici rekle su da ga do sada nisu viđali.

- Do sada nisam primetio da ga je sin obilazio, ali to ne mora da znači da je tako. Ionako je Ša doskoro bio u "Zadruzi", pa nije imao ni kad - rekao je jedan komšija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.