NA IVICI - Maja se zbog Zvezdana ponizila kao nikad do sada, obrisao sa njom pod kao vlažnom krpom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 07:37

"NA IVICI" - Maja se zbog Zvezdana ponizila kao nikad do sada, obrisao sa njom pod kao vlažnom krpom

Niko nije ovo očekivao od nje.

Maja Marinković je otvorila svoju dušu i nije joj bilo uopšte lako da prizna novinarima svoje emocije prema Zvezdanu, ali i nesigurnost jer Slavnić ne želi da ozvaniči vezu sa njom već je koristi kao ljubavnicu. Nije da ona na to nije navikla, ali svejedno želi da bude priznata kao Anđela Đuričić.

- Vodile su se neke polemike u tvom odnosu sa Zvezdanom, rekla si: "Niko od njega ne traži vezu ali nešto ti se tu kosi?" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - glasilo je pitanje.

- Ja razumem da on ne želi kragnu, izašao je iz tog nekog odnosa. Svesna sam da ne želi da se vezuje, ali nije očekivao da ću ja njemu ovoliko da prijam. Svaki dan nam je sve lepše i lepše. On je jako pažljiv, desilo se nešto neočekivano. Jesam pozitivno inenađena, otvoreni smo u razgovoru ali on je meni rekao: "Nemoj da se zaljubiš u mene", ali nije ovo očekivao - govorila je Maja.

- Pa jel si se zaljubila? - upitao je Darko.

- Pa Darkoo, na ivici - rekla je Maja.

- Imamo čak bolji odnos, nego ovde neki drugi koji su duže u vezi. Poklopile su nam se energije. Ovo nisam očekivala - rekla je Maja.

- Zvezdan je neko ko je izašao iz životnog odnosa sa Anom, pa sa Anđelom, videli smo kako se završilo. Ali verujem da smo mi nešto drugačije, mada razumem ga kao muškarca da mu nije prijatno da bude sa mnom zbog mog temperamenta. Rekao mi je takođe da bi me odbranio kada bi me neko napao ili uputio neke psovke. Od mene na prvom mestu ima poštovanje - pričala je Maja.

- Znači kandže ne bi radile, zato si stavila rukavice - kazao je Darko.

- Ne Darko, ne bih, svako dobije od mene ono što traži, ja ništa ne započinjem prva, sve nam je u najboljem redu - rekla je ona.

- Da li te vređaju komentari pojednih zadrugara da si ti njemu samo za se*s? - upitao je Darko.

- Ljudi koji tako nešto govore meni zaista ispadaju smešni, ako sa nekim imaš seksualni odnos, to je sek*s i doviđenja. Ovde kod nas to nije tako, a mene njihovo mišljenje stvarno ne dotiče - rekla je Maja.

- Da li misliš da postoji nešto zbog čega on tebe neće da prihvati kao "devojku" ? - upitao je Darko.

- Ne, takav nam je odnos, ali ne mislim da on to ne želi zbog nečeg.. - rekla je Maja.

- Mi stvarno imamo iskren i otvoren odnos. Znam ja njega po malo da podbadam ispod jorgana, ali sve je to slatko i normalno. Ivan je neko ko ne preza da kaže svoje mišljenje u lice, bilo kome. Mislim da je malo pristrasan u odnosu Anđele i Ane, ali ovako se slažem. To što je rekao da sam ja Zvezdanu "statista", ne mislim da je tako, ja vrlo dobro znam šta je statista - govorila je Maja.

- Kakav fid -bek imaš sa Zvezdanove strane? glasilo je pitanje.

- Pa nismo ovo očekivali ni on ni ja, pažljiv je, provodimo vreme i ja bih volela tako da ostane - rekla je Maja.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.