Muvala je Janjuša, a nakon izlaska iz rijalitija NAPUSTILA je Srbiju: Sad otkriva detalje afere Svingeraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 16:31

Muvala je Janjuša, a nakon izlaska iz rijalitija NAPUSTILA je Srbiju: Sad otkriva detalje afere "Svingeraj"

Progovorila o svemu...

Nakon što su se pojavile glasine o navodnim orgijama u kojima su učestvovale Milica Veličković sa voditeljima televizije Pink i bivšim zadrugarima Filipom Đukićem i Borom Santanom, oglasila se Deniz Dejm za domaće medije, koja je te noći bila sa njima u stanu.

Milica Veličković je sinoć u emisiji negirala da je imala bilo kakva iskustva sa orgijama, ali nije porekla da se upoznala sa Deniz, Borom Santanom i Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukićem i da su se družili u stanu nakon izlaska.

- Mene su pitali za ovu Milicu, ali nisam znala ko je ona, tek kad su mi je pokazali, setila sam se te devojke iz izlaska. Mogu da kažem da je bila fina i slatka sa mnom kao i svi ostali rijaliti fanovi i fanatici - istakla je Deniz i dodala:

- Znate da se ja ne bavim demantima, nisam nikoga ubila, niti sam nešto ilegalno uradila, tako da nisam ja malograđanka koju navodi o orgijanju mogu da uvrede. Neka se demantima bave drugi, ja imam previše posla. Pozdrav iz Lisabona gde uživam sa svojim verenikom - poručila je Deniz.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.