Muškarci mi ne prilaze! Rada Manojlović priznala da je sama i ODBOJNA - Smejem se samo pred kamerama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 13:41

"Muškarci mi ne prilaze!" Rada Manojlović priznala da je sama i ODBOJNA - "Smejem se samo pred kamerama"

-Ja se otvorim samo prema tom nekom koga ja kibicujem, što bi se reklo.

Pevačica Rada Manojlović posle dužeg vremena progovorila je o svom emotivnom statusu.

Kada je reč o ljubavnm odnosima, poslednji podatak koji vezujemo za Radu Manojlović, svakako jeste njen raskid sa kolegom Harisom Berkovićem. Od tada Rada u javnosti nije pokazala ni jednog novog partnera, pa je odlučila da otvori dušu i progovori o tome da li ih je uopšte i bilo.

-Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh) – rekla je pevačica.

S obzirom na to da pevačicin smeh deluje kao da nije nezadovoljna svojim trenutnim statusom. Takođe, Rada se po ko zna koji put osvrnula na predskazanja svoje pokojne saradnice Marine Tucaković, te istakla da je prema njenim rečima upravo u ovoj godini očekuje ljubav.

Srbija Danas/Grand

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.