Muškarci i žene analizirali su seks poze, i složili se da je jedna UBEDLJIVO najbolja

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci i žene analizirali su seks poze, i složili se da je jedna UBEDLJIVO najbolja

Muškarci i žene – potpuno drugačiji? Da li je to baš istina? Delimično svakako jeste – driugačije gledamo na muško-ženske odnose, različiti su nam prioriteti, ali nas i privlače drugačije stvari… Međutim, kada je seks u pitanju, čini se da nam se mišljenja ne razilaze u velikoj meri.
Guliver/Getty Images Dobro, priznajemo, možda su muškarci slobodniji i skloniji eksperimentisanju. Ali, i to se nekako menja, zar ne? Dame su sve spremnije da preuzmu inicijativu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << istraže neke nove “predele”.
U inostranstvu je sprovedena kratka anketa o najčešćim seksualnim pozama i to iz dva ugla – muškog i ženskog. I odgovori su nas iznenadili – jer su izgleda žene te koje su “perverznije”.
No, i nežniji i jači pol primat su dali jednoj pozi, dok bi drugu najradije izbegli, a u nastavku saznajte o kojim je reč.
1. Misionarska poza
On: “Prilično suvoparno i bez iznenađenja, poput dogovora za nešto dosadno. Mislim da više nijedan muškarac ne vidi ovu pozu kao nešto uzbudljivo”
Ona: “Ko još ne voli misionarsku pozu! Možeš da ga zgrabiš za zadnjicu ili ogrebeš po leđima, može da ti jako raširi noge, i imaš celo njegovo telo. Možeš i da stiskaš vaginu dok je u tebi, kako bi mu užitak bio veći. Ja sam fan!”
Pročitajte i… Možda zvuči čudno, ali ovih 5 pokazatelja otkriva da ste nedavno imali seks

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.