Mršava i razigrana: Esma Redžepova na početku karijere (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mršava i razigrana: Esma Redžepova na početku karijere (foto/video)

Pevačica Esma Redžepova, koja je prošle nedelje, 11. decembra, preminula u 73. godinu u bolnici u Skoplju od posledica bronhopneumonije, imala je bogatu karijeru dugu 55 godina.

Kraljica Romske muzike počela je da objavljuje pesme još 1961. godine, sa 18 godina, ali postoji malo fotografija i snimaka iz tog perioda.

Ona je stekla i svetsku slavu, a 2013. godine proglašena je za nacionalnog umetnika Makedonije.

Retko ko je se, ipak, seća iz tog vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i malo je poznato da je u mladosti bila veoma vitka.

U spotu iz 1966. godine, koji je napravljen za pesmu “Romano Horo”, može se videti Esma koja je veoma razigrana i koja već tada ume da se ponaša pred kamerama.

Spot je veoma jednostavan, tipičan za to vreme, ali je ona svojom energičnošću uspela da ga učini dinamičnim i pored samo nekoliko kadrova.

Pogledajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.