Možete li da pogodite ko je nasmejana devojčica?

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možete li da pogodite ko je nasmejana devojčica?

Pevačica sa porodicom (foto: Instagram) Danas je njeno ime poznato širom sveta, a ove godine je po Forbesovoj listi bila najplaćenija pevačica. Međutim, nekada je bila sasvim obična devojčica koja je uživala u društvu svoje porodice. Da li možete da prepoznate slatku devojčicu sa fotografije? Ako ste rekli Katy Perry, pogodili ste. Pevačica je obadovala svoje fanove, objavivši fotografiju iz svog detinjstva. Na ovoj fotki ona pozira sa svojim roditeljima, sestrom i bratom ali i preslatkim ljubimcem. Da li ste pogodili o kome se radi?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Neverovatno: Da li je možete da pogodite ko je ova poznata pevačica na slici?

Izvor: Story, 28.Nov.2015, 14:27

Njeno ime je danas poznato širom sveta, a ove godine je po Forbesovoj listi bila i najplaćenija pevačica. Međutim, nekada je bila sasvim obična devojčica koja je uživala u društvu svoje porodice - da li možete da pogodite ko je u pitanju?..Foto: Instagram..Ako ste rekli Keti Peri onda ste pogodili....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.