Može li gore? ALJKAVA ANELI razapeta na društvenim mrežama, starleta zbog NEHIGIJENE na stubu srama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 17:20

Može li gore? ALJKAVA ANELI razapeta na društvenim mrežama, starleta zbog NEHIGIJENE na stubu srama

Degutantno gledati.

Već je poznato da higijena u "Eliti" nije na preterano zavidnom nivou.

Uprkos naporima produkcije da imanje i Bela kuća budu pod konac, trenutni takmičari "Elite" to otežavaju svojim diskutabilnim navikama.

Ipak, loši uslovi u kući donekle se mogu tolerisati, ali lična higijena je neoprostiva. Iz tog razloga, Aneli Ahmić je ponovo na stubu srama, na koji je postavila publika koja pažljivo prati dešavanja u rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, internetom kruži slika na kojoj Aneli leži sa svojim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem. Nije ni prvi ni zadnji put da par razmenjuje nežnosti javno(videli smo i gore od njih). Međutim, ono što je zaparalo oči svakome ko je video spornu sliku jesu čarape Ahmićeve, koje su nekada davno bile bele. Sada su crne, nažalost zbog Aneline zaboravnosti da iskoristi vodu i sapun, ili pak veš-mašinu koju u okviru imanja imaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM link. 

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.