Mortus pijanog Desingericu zatekla na podu: Nevena UŽIVO doživela blam: Bio je cava, pravdao se

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 03:42

Mortus pijanog Desingericu zatekla na podu: Nevena UŽIVO doživela blam: "Bio je cava, pravdao se"

Svima je već jasno da Despićevo ponašanje ume da pređe granicu mere.

Bivša rijaliti učesnica Nevena Brkljač i supruga Dragomira Despića Desingerice, gostovala je u emisiji "Amidži šou".

Ona je tom prilikom progovorila o muževljevim najgorim pijanstvima, a pravu neprijatnost doživela je kada je voditelj pokazao fotografiju njenog supruga, koji u stanju teške alkoholisanosti leži kraj automobila.

- Malo sam se zalaufao, bajo, više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego što treba - pravdao se Desingerica.

- Kad sam ga zvala, naravno, javio se njegov bivši prijatelj i pravdao se - rekla je Nevena.

- On je bio cava, plašio se Nevene uvek. I onda, kad se ja otkinem, doveze me kući, ja ostanem u kolima do 12. On kao:"Znaš, Nevena...", a ona mu svašta kaže - dodao je Desingerica, a potom je njegova supruga objasnila kako sa njim izlazi na kraj tokom pijanstava.

- Koliko je puta samo spavao u kolima... Ja izađem iz auta, lepo zaključam auto, ostavim mu vodu, uredno ga pokrijem - priznala je ona.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.