Morbidan poster: Novi film Dženifer Lorens uznemirio fanove! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morbidan poster: Novi film Dženifer Lorens uznemirio fanove! FOTO

Mlada glumica Dženifer Lorens dobila je glavnu ulogu u novom filmu Darena Aronofskog, a najavni poster šokirao je i uznemirio njene fanove.

Dženifer igra u novom filmu “Mother”. S obzirom na naziv filma promo poster predstavljen je na Dan majki. I sve bi bilo u redu da poster nije previše morbidan i uznemirujući.  U filmu “Mother” uz Dženifer Lorens igra i španski glumac Havijer Bardem. Njih dvoje glume par koji mora da se nosi sa nepozvanim gostima. Uloge u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << psihološkom trileru dobili su i Kristen Vig, Ed Haris i Mišel Fajfer.

HAPPY mother! DAY #firstlook #mothermovie by the great @JamesJeanArt #jenniferlawrence #javierbardem @ParamountPics pic.twitter.com/3IZZITpuY4

— darren aronofsky (@DarrenAronofsky) May 14, 2017

Premijera je zakazana za sredinu oktobra ove godine. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.