“Monti Pajton Spamalot” premijerno u Beogradu

Izvor: Prva.rs, 22.Okt.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Monti Pajton Spamalot” premijerno u Beogradu

- Projekat „Spamalot“ je jedinstven muzičko-scenski spektakl koji će, po prvi put na ovim prostorima, publici omogućiti da uživa u vrhunskoj svetskoj produkciji. Okupili smo više od 100 ljudi koji čine deo glumačkog, baletskog, horskog i orkestarskog ansambla, kao i veći broj spoljnih saradnika iz oblasti umetničkih i scenskih delatnosti. Ovaj mjuzikl je odlična prilika za sve ljubitelje Monti Pajtona i dobrog humora da dođu i zajedno sa nama uživaju u svetski poznatom muzičko-scenskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << spektaklu - izjavili su iz Proscenium Productions-a.

Mjuzikl komedija “Monty Python’s Spamalot” je više puta nagrađivana predstava bazirana na filmu “Monti Pajton i Sveti Gral” . Mjuzikl obiluje tradicionalnim britanskim humorom i satirom i opisuje legendarnu potragu Kralja Artura za Svetim Gralom. Priča je bazirana na knjizi Erika Ajdla, originalnog člana grupe Monti Pajton, koga očekujemo na premijeri kao specijalnog gosta.

Karte za mjuzikl “Monti Pajton Spamalot” mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Sava Centra.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.