Monika Beluči svesna svojih godina: Nisam Bond devojka, već Bond žena

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči svesna svojih godina: Nisam Bond devojka, već Bond žena

Monika Beluči, koju će publika uskoro moći da vidi u novom filmu o Džejmsu Bondu,”Spectre”, kaže da se za nju ne može reći da je Bond devojka.
Previše sam zrela da bih bila Bond devojka. Pre će biti da sam Bond lejdi ili Bond žena”, kazala je u intervjuu za “Gardijan”, dodajući da je jako ponosna na to.
Upitana zašto je njena uloga u serijalu o najpoznatijem filmskom špijunu izazvala tako veliku pažnju, Beluči je rekla da je to zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << što živimo u “svetu muškaraca”.
Muškarci imaju moć u svemu: novinarstvu, glumi, režiji, bankarstvu, finansijama, obrazovanju. Sve zakone su doneli muškarci. Muškarci misle da su žene stare kada više nisu u stanju da rađaju. A to nije tačno, jer one su i dalje fantastične. Zato mislim da je time što je odabrao mene, zrelu ženu, Sem Mendes (reditelj filma “Spectre”) napravio pravu revoluciju”, objasnila je popularna glumica.
Glumice poput Katrin Denev, Izabel Iper i Šarlot Rempling i dalje dobijaju jake, seksi uloge premda više nemaju 20 godina”, napomenula je ona.
Ipak, primećuje da “u životu postoji trenutak kada mladalačka lepota nestane“.
“Iako ćete reći da sam lepa, ja imam 50, a ne 20 godina. Postoji trenutak u životu kada morate da se suočite s vremenom koje prolazi. Sve što mogu da kažem je da sam spremna na to”, zaključila je Beluči.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Beluči svesna svojih godina: Nisam Bond devojka, već Bond žena

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Monika Beluči, koju će publika uskoro moći da vidi u novom filmu o Džejmsu Bondu,”Spectre”, kaže da se za nju ne može reći da je Bond devojka...“Previše sam zrela da bih bila Bond devojka. Pre će biti da sam Bond lejdi ili Bond žena”, kazala je u intervjuu za “Gardijan”, dodajući...

Nastavak na Scandal.rs...

Monika Beluči: Nisam Bond devojka, već Bond žena

Izvor: Politika, 18.Sep.2015

LONDON – Italijanska glumica Monika Beluči, koju će publika uskoro moći da vidi u novom filmu o Džejmsu Bondu, „Spektar”, kaže da se za nju ne može reći da je Bond devojka...„Previše sam zrela da bih bila Bond devojka. Pre će biti da sam Bond lejdi ili Bond žena”, kazala je u intervjuu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.