Momci za primer: Bajkeri blokirali put da bi spasili zalutalog psa (video)

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momci za primer: Bajkeri blokirali put da bi spasili zalutalog psa (video)

Mali pomeranac je iskočio iz kola na auto putu, a grupa bajkera je zaustavila saobraćaj i tako mu spasila život!
U Brazilu se desila neobična situacija kada je radi jednog malog psa zaustavljen ceo saobraćaj. Slatki pomeranac je iskočio iz kola u pokretu i počeo da trči auto-putem. Obzirom da je brzina kretanja vozila i preko 100 km/h, postojale su ozbiljne šanse da mališana udari neki auto.
Grupa bajkera koji su naišli, uradili su jednu zaista humanu stvar. Napravili su “živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zid”, zaustavili sva vozila, i krenuli u akciju spasavanja psa. On je bio veoma uplašen i nekontrolisano je jurio. U jednom trenutku, zamalo da pređe u drugu traku, ali mu je jedan od bajkera preprečio put.
Na svu sreću, sve se dobro završilo, a pogledajte i kako:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Momci za primer: Bajkeri blokirali put da bi spasili zalutalog psa (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Mali pomeranac je iskočio iz kola na auto putu, a grupa bajkera je zaustavila saobraćaj i tako mu spasila život!..U Brazilu se desila neobična situacija kada je radi jednog malog psa zaustavljen ceo saobraćaj. Slatki pomeranac je iskočio iz kola u pokretu i počeo da trči auto-putem. Obzirom da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.