Momci iz Crnog Ceraka otkrili Devitovo pravo ime, zašto nosi masku i detalje ljubavnog života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 14:17

Momci iz "Crnog Ceraka" otkrili Devitovo pravo ime, zašto nosi masku i detalje ljubavnog života!

Budući da su idoli mnogim mladima, pažnju privlače na svakom koraku!

Momci iz trenutno jednog od najpopularnijih muzičkih sastava današnjice Crni Cerak, pojavio se na jednom prestoničkom događaju gde su se susreli sa novinarskim ekipama i razgovarali na različite teme.

Sve je na prvom mestu zanimalo, zbog čega nisu došli sa svojim lepšim polovinama, ali su uspeli da se našale i na račun svog kolege Devita, koji ih je i ugostio na promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog novog albuma.

Na pitanje novinara gde su im lepše polovine, preciznije, zašto Seksi nije poveo sa sobom Anastasiju Ićurup, imao je spreman odgovor.

- Anastasija je kod kuće. Nije došla jer je tako rečeno. David (Devito) je tako rekao - izjavio je Seksi i na taj način otkrio pravo ime popularnog repera.

Detaljan intrevju sa momcima iz Crnog Ceraka, pogledajte u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.