Moju mamu su ceo život jahali, moj tata prvi! Luna pričala o svojoj porodici, pa otkrila šokantne detalje iz života Anabele i Gagija! (VIDEO)

Izvor: Svet, 08.Feb.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moju mamu su ceo život jahali, moj tata prvi! Luna pričala o svojoj porodici, pa otkrila šokantne detalje iz života Anabele i Gagija! (VIDEO)

Luna Đogani je nakon svih svađa sa Miljanom Kulić rešila da zakopa ratne sekira i da izglade svoj odnos, pa su tako opšteno ćaskale, a društvo im je pravila i Nadežda Biljić.
Luna je zadrugarkama pričala o svojoj porodici, otkrila je neke detalje iz života njenih roditelja, a onda je pričala o njihovom poreklu.
– Moja majka ima 42. Koje je godište Anabela? – pitala je Miljana.
– ’75 – odgovorila je Luna.
– Pa i moja mama ’75 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << – rekla je Miljana.
– Anabela sada izgleda bolje nego ikad – rekla je Nadežda.
– Da bre, žena kida! Nije što mi je majka… Koliko vodi računa, ima lepu kožu, kosu, ma ona je moj idol… Ona je žena pametna, dobra, neiskvarena – rekla je Luna.
– Je l’ nije uobražena? – pitala je Miljana.
– Ona? Ona je toliko jedna skromna žena. Nikad se nije ponašala kao zvezda. Ona meni kaže: “Lunči ja se osećam kao da nisam poznata ličnost”. Nikad se nije ponašala kao da je neka zvezda, pevačica. Uvek ona sebe potcenjuje, neće da se svađa. Zato su je i jahali – rekla je Luna.
– Šta je u horoskopu? – pitala je Miljana.
– Vodolija – odgovorila je Luna.
– Jahali? – pitala je Miljana kroz smeh.
– Pa jeste, svi su je jahali, ceo život! Moj tata prvi. Moja tata je prvi uništio!- rekla je Luna.
– Je l’ je varao? – pitala je Miljana.
– To je najmanje što je uradio – rekla je Luna.
– Je l’ je tukao? – pitala je Miljana.
– Neću da pričam o tome – rekla je Luna.
– Strašno! Eto tako kad si dobar jašu te, iskorišćavaju te. Kad si ološ poštuju te. Uvek bilo i ostaće – zaključila je Miljana.
– Njena životna priča, njen život… Svaka njoj čast! Šta je ona prošla… – dodala je Nadežda.
– Jesu ti deka i baka živi? – pitala je Miljana.
– Jesu, razvedeni su. Deka mi je u Sarajevu, baka je u Švedskoj – rekla je Luna.
– Je l’ ima Anabela brata ili sestru? – pitala je Miljana.
– Ima, ali polu su… Ima tri sestre – rekla je Luna.
– Kako se zovu? – pitala je Miljana.
– Romanela se zove ova iz Švedske, a Aida i Ilda su u Sarajevu. Moja porodica je izmešana… Tata mi je musliman – objasnila je Luna.
– Romske nacionalnosti? – pitala je Miljana.
– Ne! On je musliman iz Beograda – rekla je Luna.
– Je l’ on šiptar? – pitala je Miljana.
– Ne – odgovorila je Luna.
Pogledajte šta je Luna rekla o svojoj porodici:

SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"EH, DA JE SAMO TO..." Luna Đogani otvorila dušu o PAKLU koji je bio zadesio njenu porodicu, pa se GUŠILA U SUZAMA i niko nije mogao da je smiri!

Izvor: Blic, 08.Feb.2018

Ćerka Anabele Atijas u razgovoru sa Miljanom Kulić i Nadeždom Biljić istakla kako joj je majka idol, te da joj se divi zbog svega što je prošla ne bi li ćerke izvela na pravi put...- Moja mama je toliko dobra žena - započela je priču Luna Đogani, o čijoj vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.