Moja supruga je IMALA TUMOR i zbog toga nismo imali još dece Halid Bešlić progovorio o najbolnijoj porodičnoj temi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 20:42

"Moja supruga je IMALA TUMOR i zbog toga nismo imali još dece" Halid Bešlić progovorio o najbolnijoj porodičnoj temi

Ove detalje iz pevačevog života je retko ko znao.

Halid Bešlić je gostovao u emisiji "Premijera vikend specijal" i tom prilikom je otkrio detalje iz svog privatnog života. Osvrnuo se na saobraćajnu nesreću koju je imao i koliko ga je ta situacija promenilo.

Popularni pevač je otkrio detalje najdublje intime i priznao da je njegova supruga imala tumor na jajnicima i da zbog toga nisu mogli da imaju više dece nakon njene operacije.

- Ženu nisam upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuvarica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali video sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah posle toga smo se venčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli... Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno - rekao je Halid.

Pevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao deda, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

- Ja nisam osetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još dece. Imala je tumor na jajniku, to smo rešili operacijom i to je bila posledica. Njima nikad ništa nije falilo... Ja sam stalno putovao, radio... Ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osetio te trenutke na pravi način - rekao je Halid u emisiji "Premijera vikend specijal".

Halid je otkrio i šta mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno fale sada:

- Mladost mi neostaje! Vreme prolazi... To se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju. Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor. Sa njima sam bio jako blizak. Rastao sam sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi - rekao je pevač sa setom u glasu.

Srbija Danas/Premijera vikend specijal/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.