Moj Kosta zna da vozi auto, ja sam mu dala... Oglasila se Dara Bubamara nakon snimka vožnje koji je podelio njen sin (15)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 23:31

"Moj Kosta zna da vozi auto, ja sam mu dala..." Oglasila se Dara Bubamara nakon snimka vožnje koji je podelio njen sin (15)

Stavila tačku na nagađanja i otkrila ko je upravljao vozilom.

Društvene mreže gore zbog snimka koji je objavio sin Dare Bubamare, a na koji je nastao u njenom skupocenom automobilu.

Mnogi su zaključili da automobilom upravlja njen maloletni sin koji ima 15 godina. Sada se oglasila Dara Bubamara povodom ove situacije.

Ona je istakla da je automobilom upravljao drugar njenog sina koji ima 18. godina, a da je njen naslednik samo objavio snimak iako on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio za volanom.

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara.

Srbija Danas/Informer/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.