Mogućnost IZLEČENJA je velika Katarina Živković išla na MAMOGRAF: Pevačica apelovala na redovnu KONTROLU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 22:04

"Mogućnost IZLEČENJA je velika" Katarina Živković išla na MAMOGRAF: Pevačica apelovala na redovnu KONTROLU

Ovo svaka žena treba da zna i da primenjuje!

Oktobar je međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. Rak dojke čini vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta, međutim, ako se otkrije na vreme mogućnost izlečenja je velika. Tim povodom, dame sa domaće javne scene uputile su apel svim ženama da redovno idu na preglede grudi za jedan portal, a među njima je bila i pevačica Katarina Živković, koja je apelovala na svoj način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otkrila da je i sama bila na mamografskoj kontroli.

- Ja jako vodim računa o svom zdravlju i konstantno proveravam i krvnu sliku i sve ostalo. I sama sam išla na mamografiju i stvarno mislim da sve žene moraju da vode računa o svojim grudima. Svako od nas u svom okruženju zna neku ženu koja je nažalost imala karcinom dojke, tako da, apelujem na to da dame idu redovno na preglede, jer je mogućnost izlečenja velika ako se karcinom otkrije na vreme - rekla je pevačica Katarina Živković za portal Nova.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.