Mogu da te se rešim za 2 minuta! Jovana Jeremić u okršaju sa konobarom u prestoničkom restoranu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 12:52

"Mogu da te se rešim za 2 minuta!" Jovana Jeremić u okršaju sa konobarom u prestoničkom restoranu! (VIDEO)

Velika neprijatnost!

Voditeljka Jovana Jeremić je u jednoj od svojih emisija u "Novom jutru" podelila sa gledaocima kakvu je neprijatnost doživela u jednom prestoničkom restoranu, te da je imala verbalni okršaj sa konobarom.

Poznato TV lice je u izlasku naručilo vodu, a onda ju je sačekao neumesan komentar zaposlenog u restoranu.

- Šta se foliraš? Kakva voda? Ja mu kažem da pijem samo vodu kad izađem, a on meni: "Je l' ti tata u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kafani donosio vodu?" - prepričavala je Jovana i dodala:

- Da meni je moj tata sve dao što sam želela, mada sam ja skromna i nisam puno tražila. Sve sam sama stvorila. Samo sam se smirila. Gde ću ja da se raspravljam tu sa konobarom?! Mogu da ga rešim za dva minuta, zato što je bezobrazan - pričala je Jeremićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.