Mogao sam da budem DEKA - Taki OČAJAN zbog Majine KIRETAŽE: Sve povezuje sa Janjušem

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 22:37

"Mogao sam da budem DEKA" - Taki OČAJAN zbog Majine KIRETAŽE: Sve povezuje sa Janjušem

Taki Marinković progovorio je o najtežim trenutcima o životu koji su zadesili Maju.

Otac popularne zadrugarke, Maje MarinkovićTaki Marinković, govorio je o njenom pomirenju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koje je ostavilo u čudu sve ukućane, ali i brojne gledaoce rijalitija.

On je ubeđen da Maja više ništa ne oseća prema Janjušu, koji ju je povredio, kada je ostala u drugom stanju, a on potpuno odbacio nju i zajedničko dete, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je Marinkovićeva odlučila da ode na kiretažu.

Od Takija je tada sve to sakrila, a onda je sve iznela u javnost i nakon toga odlučila da stavi tačku na dugogodišnju ljubav sa Janjušem. Maja to ni dan-danas nije prevazišla, a ni njen otac mu to nije zaboravio.

- Stalno me ljudi pitaju šta mislim o Marku. Kad je mojoj ćerki bilo najteže u toku kiretaže on nije bio tu. Mogao sam da budem deka sada, ali to se nije desilo. Takve stvari ne zaboravljam. Janjušu mogu kulturno da mu se javim, ali to je sve - izjavio je Taki Marinković u Premijeri.

- Na stranu tragedija koja mu se desila. Naravno da je strašno sve to i kao čovek uvek mogu da pružim ruku utehe, ali kad govorimo o Majinom i njegovom odnosu, najbolje je da tu ne bude ništa sem drugastva. Toksični su jedno za drugo - dodao je Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.