Mogao je i pored mene da legne Miljana se ISPONIŽAVALA KAO NIKAD u životu, priznala emocije prema Zoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 01:54

"Mogao je i pored mene da legne" Miljana se ISPONIŽAVALA KAO NIKAD u životu, priznala emocije prema Zoli

"Zabolelo me je..."

Miljana Kulić ponovo se našla u centru pažnje, te je porazgovarala sa voditeljem rijalitija, Darkom Tanasijevićem.

Zvezda rijalitija se osvrnula na ulazak njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole.

Ona je pokušavala sve da ubedi da je potpuno ravnodušna i da ne postoji šansa da dođe do pomirenja, a onda je otkrila zašto plače već dva dana.

- Ne bih rekla da se nešto promenilo nakon Zolinog ulaska, ja ga ne primećujem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne interesuje me, Slađa mu je dala krevet, ali nemam nikakav osećaj, kao prema Ivanu Marinkoviću. Mogao je i pored mene da legne, ne bih mogla da mu zabranim. Mnogo sam ga volela, ne mogu ni da uporedim, ovo je zatvoren prostor, Ivana i Zolu sam najviše volela, sa Ivanom imam dete, sa Zolom sam najduže bila, bili smo nerazdvojni, a sada nemam nikakav osećaj, ravna linija. Nemam onaj osećaj, nikakve uspomene, čak ni to Rajsko ostrvo, ne pamtim ništa lepo, a ni ružno. Verovatno vide ljudi da sam dva dana uplakana, pa misle da je zbog Zole, meni danima vređaju porodicu, Zola je samo kap, koja je prelila čašu - govorila je Miljana o svojim emocijama.

- Zabolelo me je, biću iskrena, njegovo izlaganje na sinoćnjim nominacijama... Zbog ljubavi sam se jako ponizila, imala sam odnose sa Bebicom, samo da bih Zoli terala inat, to samo ku*ve rade... Najstrašnije sam se isponižavala zbog ljubavi prema njemu - objasnila je Miljana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.