Moda: Megan Markl najnoviji trend! Tašna i marama!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda: Megan Markl najnoviji trend! Tašna i marama!

Stil je trajan, i ne odnosi se samo na odevanje, već je duboko povezan sa identitetom i imidžom jednog pojedinca. Ovoga su bili svesni i velikani mode, ali i brojne stare ikone stila. Moda, tašna i marama! Megan Markl najnoviji trend! Kako da istu tašnu nosite na novi način? Dobru ideju ima lepa vojvodkinja!

Četvrtaste tašne krutih ivica apsolutni su trend za kraj 2019. i početak 2020. godine, ali Megan Markl je ovaj model podigla na viši nivo, piše Lepa&Srećna.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />Lepa vojvotkinja od Saseksa oduševila je svojom novom kombinacijom koja u osnovi ima njenu staru haljinu - zelenu koktel haljinu koju je nosila još tokom veridbe.

Međutim, sada je bila ogrnuta lakim kamel mantilom i kombinovana sa perfektnim antilop salonkama u istoj drap nijansi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.