Mnogo ga volim! Nakon priča da je Vladimir Tomović u vezi sa glumicom Lidijom Vukićević, ONA se OGLASILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mnogo ga volim!" Nakon priča da je Vladimir Tomović u vezi sa glumicom Lidijom Vukićević, ONA se OGLASILA!

Misterija rešena!

Nakon što je uočeno da poznata glumica  Lidija Vukićević i učesnik Zadruge Vladimir Tomović, javno u komentarima razmenjuju nežene poruke, mnogi su došli do predpostavke da među njima postoji nešto više od običnog poznanstva.

Glumica se povodom toga oglasila i razrešila ovu misteriju.

- Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još pre nego što je on ušao u rijaliti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upoznali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja - objasnila je Lidija.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.