Mnogi su govorili da mi nije pametno da... Dragana Mirković iskreno o emocijama koje su je često KOŠTALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 23:58

"Mnogi su govorili da mi nije pametno da..." Dragana Mirković iskreno o emocijama koje su je često KOŠTALE

Dragana važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima.

Dragana Mirković je godinama prisutna na estradnom nebu. Ona je svoju karijeru gradila isključivo dobrim glasom i pesmama.

Nikada nije učestvovala u skandalima, pa važi za jednu od omiljenih javnih ličnosti i pevačica. Njena priroda, duh i dobrota su najčešći razlozi koje fanovi navode kada govore zašto je vole.

Pevačica je u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" govorila o svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najlepšim osobinama i priznala koliko su je nekada kroz posao koštale.

- Ja sam emotivna skoro 40 godina koliko se bavim ovim poslom i to je ono što mi je često smetalo. Sa druge strane mi je donosilo lepe stvari i dobre ljude koji su osećali moju osetljivost. Mnogi su govorili da nije pametno da budem toliko iskrena, ali ja nikada nisam znala da se foliram - rekla je Dragana i dodala:

- Mislim da je upravo to ono zbog čega me ljudi poštuju i automatski i vole. Naravno i zbog svega što sam uradila u svojoj karijeri, pesama i svega što sam ostavila iza sebe. Imam osećaj da me doživljavaju kao nekog svog baš zbog toga kakva jesam - govorila je Dragana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.