Mladi glumac otvorio dušu: Mislio sam da Manda glumi, a umro mi je na rukama!

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi glumac otvorio dušu: Mislio sam da Manda glumi, a umro mi je na rukama!

Dušan Matejić, mladi glumac koji je zajedno sa Mandom glumio u predstavi "Petan Pan", ispričao je trenutak kada mu je popularni glumac umro na rukama.

Milorad Mandić Manda, preminuo je 15. juna na premijeri komada "Petar Pan" na rukama glumca Dušana, koji je u prvom trenutku pomislio da proslavljeni glumac improvizuje: "Manda je igrao Kapetana Kuku, a ja njegovog pomoćnika Smija. Na početku predstave Manda mi pada u naručje, i mi zajedno padamo sa broda. Mislio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da Manda improvizuje, nisam ni slutio da je doživeo infarkt. Iste večeri sam igrao u Narodnom pozorištu predstavu "Knjiga druga". Bio mi je haos u glavi, telu, izmaglica, neverica... Setio sam se da je "gluma kao lek". Koncentracija te uvodi u neki drugi život i uspeš da zaboraviš šta se dogodilo desetak minuta pre toga. Ovo je predivan posao, ali i surov. Ovakve situacije, nadam se, ojačaju te i kao čoveka i kao glumca", rekao je Matejić.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

MISLIO SAM DA MANDA GLUMI! Oglasio se kolega na čijim rukama je preminuo slavni glumac!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016

Mladi glumac Dušan Matejić (25), ispričao je kako se osećao tok kobnog 15. juna kada je tokom prtedstave "Petar Pan", na njegovim rukama preminuo Milorad Mandić Manda...Dušan se nerado priseća tog dana, i kaže da u tom trenutku, koji će mu zauvek ostati urezan u sećanje, nije ni slutio da je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.