Mladenci u netradicionalnom izdanju: Ponovo ISPLIVALA fotografija Mićalovićeve i Ćetkovića na VENČANJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 22:39

Mladenci u netradicionalnom izdanju: Ponovo ISPLIVALA fotografija Mićalovićeve i Ćetkovića na VENČANJU (FOTO)

Ovakve ih dugo nismo videli...

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković žive u srećnom i skladnom braku punih 15 godina, a iako su oboje veoma voljeni i poznati ljubiteljima filmskih i pozorišnih ostvarenja, par svoju privatnost i porodicu uspevaju da sačuvaju od očiju skandala i javnosti.

Sloboda i Vojin su na "ludi kamen", na ovaj ili onaj način, stajali čak tri puta.

Prvi put su sudbonosno "da" izgovorili u seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego su brak oformili u realnom životu.

Drugi put su to uradili izvan glumačkog života, dok su treći ponovo glumili mladence za potrebe snimanja serije.

Glumački par je svojim šarmom, talentom, ali pre svega time što se ponaša prizemno brzo osvojio srca publike.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Mnogi ih smatraju idealnim partnerima, kako profesionalnim, tako i emotivnim. Međutim, o svojoj vezi su govorili vrlo retko i oduvek su nastojali da detalje porodičnih odnosa zadrže sa sebe, te je tako i njihovo venčanje bilo daleko od očiju javnosti sve dok nisu odlučili da sami podele slike intimne svečanosti.

Glumica je svojevremeno odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa venčanja.

Na fotografiji su bračni drugovi u potpuno drugačijem izdanju od onog u kojem ih fanovi sada znaju.

Fotografiju sa venčanja možete pogledati ovde.

Sloboda je imala šiške sve do očiju, dok je Vojin nosio pederušu uz elegantno crno odelo.

Da podsetimo, Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”, kada su se i rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u nezapamćenu romansu.

Nedugo nakon snimanja kultnog filma oboje su se razišli od svojih tadašnjih partnera, a 2004. godine su zvanično počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno za jedan medij.

Vojin i Sloboda venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani, te je fotografija koju je glumica podelila zaista izazvala brojne reakcije obožavatelja ovog dua.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.