Mladenci stižu u Srbiju! Gde će Ana i Švajni da lumpuju uz narodnjake?

Izvor: Prva.rs, 14.Jul.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenci stižu u Srbiju! Gde će Ana i Švajni da lumpuju uz narodnjake?

Prema saznanjima Blica, Ana i Bastijan planiraju da sa prijateljima koji nisu mogli da prisustvuju venčanju u Italiji, naprave slavlje nadomak Novog Sada.
Nemci: "Ana Ivanović majci duguje lepotu!" - S obzirom na to da su dugo razmišljali oko datuma venčanja, Ana nije stigla da pozove sve bliske prijatelje na venčanje u Italiju. Upravo zato je rešila da tokom leta, između poslovnih obaveza koje imaju i ona i Švajni, u Srbiji organizuje proslavu na kojoj će okupiti njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sve drage ljude, otkrio je izvor Blica.
Crkveno venčanje iz bajke: Anu do oltara doveo tata Miša Salaš će za tu priliku biti posebno uređen. Pretpostavlja će da će uz tamburaše na Salašu za veselje biti zadužen i „Tropiko bend“, Anin omiljeni, a da će mladoj u čast otpevati pesmu „Ćao, bela“ koju ona najviše voli.
Pogledajte i:
S kim je Ana fotkala prvi selfi posle venčanja i koje prezime će nositi? Udala se Ana Ivanović!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.