Mladen Vuletić:”Maju ću da je.em prvu noć pa ću da je šutnem!”

Izvor: Svet, 13.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Vuletić:”Maju ću da je.em prvu noć pa ću da je šutnem!”

Mladen ulazi u Zadrugu
“Maju ću da je.em prvu noć pa ću da je šutnem”
“Bili smo zajedno dva, tri meseca, ali ona nije devojka za duže staze”
glose
“Sve ću tamo da obeležim, Ivu, Jelenu, Draganu…”
“Dalila im je lepo rekla “Kad dođe Mladen ima sve da vas pojebe”
Mladen Vuletić ulazi u rijaliti Zadruga, ali ne da bih se pomirio sa bivšom devojkom Majom Marinković, već da bi od Vladimira Tomovića preuzeo titulu najvećeg zavodnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
S Majom sam bio dva, tri meseca u vezi, ostavio sam je pred ulazak u Zadrugu. Sad kad uđem je.aću je prve noći, pa ću odmah da je ostavim. Nije ona devojka za duže staze. Posle toga ću da pređem na Ivu Grgurić, ona je bomba, a dobre su ribe i Jelena Pešić i Dragana Mitar. Sve ću da obeležim. Dalilu neću da diram, ona je udata žena, što je bilo bilo je. Ona me dobro zna, rekla je devojkama pre neki dan ‘Kad dođe Mladen ima sve da vas pojebe’ i u pravu je”, kaže Mladen i dodaje:
Vladimir Tomović je smešan, ne može on mene da stigne. Kakav je on zavodnik, ne radi ništa konkretno, kao nešto se ljubaka. Znaš šta sam ja za Mladena? Ne da mu mama, plaši se šta će da mu kaže. Možda on ne voli te konkretne stvari s devojkama, svašta se priča, ko će znati.”
SvetSvet
The post Mladen Vuletić:”Maju ću da je.em prvu noć pa ću da je šutnem!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.