Mlada pevačica na meti OSUDA zbog PROVOKATIVNIH fotografija, OVO je reakcija njenih roditelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 23:30

Mlada pevačica na meti OSUDA zbog PROVOKATIVNIH fotografija, OVO je reakcija njenih roditelja

Tiktokerka i pevačica podelila odgovor koji je šokirao mnoge.

Teodora Popovska, osamnaestogodišnjakinja koja je u žižu javnosti dospela nakon što je obelodanila vezu sa sedam godina starijim reperom Reljom Torinom. Pre nego što su otpočeli vezu Teodora se bavila snimanjem za Tiktok kao i modelingom.

Međutim, nakon što su uplovili u romansu, Relja i Teodora odlučili su da otpočnu i poslovnu saradnju, te su izbacili nekoliko zajedničkih pesama.

Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veoma aktivna na Instagramu, a neretko kači veoma provokativne fotografije. Njeni pratioci nisu uspeli da ne zapaze to.

Kako bi se bolje povezala sa svojom publikom, pevačica je na storiju dala mogućnost svojim pratiocima da joj postavljaju pitanja. Jedno pitanje bilo je upravo vezano za sadržaj koji deli.

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

- Šta ti kažu roditelji na provokativne slike na društvenim mrežama? - glasilo je pitanje.

- Ništa, smatram da moje slike ponekad mogu da budu provokativnije, ali nikad vulgarne ili van granica. Svakako ja uvek pitam roditelje kada smatram da sam možda preterala, iako nisu strogi i nikada mi nisu ništa branili, čisto iz poštovanja prema njima -  odgovorila je Teodora.

Takođe, podelila je i prepisku sa svojim ocem.

Pevačica je oca pitala za dopuštenje da objavi fotografije na Instagram. On je maksimalno podržao i poslao pozdrave njenom dečku Relji.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.