Mlad Mesec u Vagi: Veliki testovi duše i bežanje od prošlosti!

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2020, 10:41

Mlad Mesec u Vagi: Veliki testovi duše i bežanje od prošlosti!

Mlad Mesec u Vagi! Veliki testovi duše. Telepatski se ovih dana prepoznajemo po bolu i problemima koji nas sustižu u kojima zapravo i ne želimo da učestvujemo. Nesrećni i kvarni traže žrtve dobrog srca da ih isisaju do kraja. Bežanje od prošlosti. Bolovi i suočavanja mogu vas osnažiti. Diplomatija i emocije u izazovima. Zahvalnost onima koji nas trenutno uče da budemo bolji…

A Duša  poziva duhovne prijatelje da dodju u zagrljaj i da joj se pridruže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u misiji spašavanja ovog meseca. Potvrda postojanja kao velika snaga ove nedelje i ovih dana. Iskušenja u oktobru opravdana. Da je teško, jeste. Merkur iz prikrajka se smeje za šta se mi to nerviramo. Opet nas ozbiljno manipulišu sa ovom koronom, tu je i Merkur da da začin korone pred Full Blue Moon. Laži i podvale malih ” govnara” uništavaju i one koji im pruže ruku zahvalnosti... Distanca i još jedno zbogom za rastanak.

Ipak, negde na kraju misli i dana kad zatvorimo oči shvatimo da smo srećni ljudi što imamo priliku da budemo osvešćeni bolom  i svaki dan naučimo po nešto novo u iskušenju od strane onih  koji lutaju ovom planetom tražeći spas i uništavajući sebe u toj ljubomornoj želji da pokvare dobre duše, shvatimo da je velika sreća imati dobrog prijatelja, voljenu osobu i mnoge drage ljude kojima nas pronadju u istoj vibraciji...

I tako u krug, zatvaramo polako krug ove 2020. koja je ne samo godina testa svih nas, već i godina koja polako otvara prva svetla tunela i zatvora u kome smo. Neki će iz ovog meseca izaći preporodjeni i očišćeni, a neki se nikad neće promeniti i probuditi iz te želje da ” vladaju svetom”. Ali mi tu ne možemo ništa, univerzum nije za svakoga…

Mlad Mesec ovog oktobra meseca po našem vremenu od 21:30 u znaku Vage dešavaće se na 23 stepenu znaka Vage. Vaga je jedini predmet u Zodijaku, 7 astrološki znak, znak balansa i harmonije, ali znak koji vlada planeta Venera koja trenutno prolazi znakom Device u kojoj se jednostavno rečeno ne oseća dobro. Razlog je prevelika sumnja i nesigurnost, analiticnost i krajnje testiranje emocija ili kalkulacija koje u ljubavi ne treba da postoji. Venera je trenutno i sramežljiva, sve joj je neprijatno i lakše je mučiti se nego tražiti odgovore ili poraditi na svom problemu. U potrebi za perfekcionizmom Venera se negde izgubila i odlučila da ide linijom manjeg otpora.

Ovaj Mlad Mesec mogu veoma jako osetiti Rakovi, Vage, Jarcevi i Ovnovi koji će imati još jednu dozu trke i iskušenja ove nedelje.

Ovaj Mlad Mesec može biti veoma interesantan Blizancima, Strelčevima, Vodolijama i Bikovima. Škorpije će više nervirati retro Merkur, dok Lavovi mogu da imaju potrebu da sve zaštite. Device su u fazi čišćenja i ozbiljnog rada na sebi, a Ribe se sklanjaju od ovih izazova u mir, izolaciju.

Vaga je znak partnerskog odnosa, a iako je Mlad Mesec dobar znak za početak, ovaj Mlad Mesec biće praćen iritacijom, uznemirenošću, nestrpljenjem i eksplozivnošću s obzirom da Mesec od 15:51 prima opoziciju sa retrogradnim Marsom u Ovnu i donosi vreme jedne svadjalačke, naporne i stresne energije.

Velika neprijateljstva, rivaliteti i nepravde trenutno su u centru dešavanja, pa je preporuka da budete veoma kontrolisani, da dišete i brojite do 100, jer možete imati želju iako niste takvi po prirodi da nekog dobro ” odalamite”…

Mesec će od 14h casova imati i kvadrat sa Jupiterom i imati ozbiljna trošenja i lošu organizaciju, nerazumevanja, to može biti vreme materijalnih troškova, velikih očekivanja, ali i direktnih odbacivanja i loših procena. U porastu su velika razočarenja. Izbegavajte da se oslanjate na druge koliko god će vam danas značiti podrška najmilijih i pokušajte da uzmete stvari u svoje ruke!

Od 19:20 Mesec će se naći u vrlo intezivnom kvadratu sa Plutonom i doneti ekstremizam, ljutnju, bes, odbacivanja, povredjivanja i veliku napetost posebno na relaciji roditelji, emotivni odnosi, okruženje.

Problem ega ali stalne kontrole i planiranja može doneti ozbiljna fizička iscrpljenja u toku današnjeg dana. U porastu posesivnost i opsesivnost i nametanjem tudje volje.

Ova faza praćena i snažnim intezitetom negativnih aspekata Sunca, svakako donose jednu dozu nesigurnost i osećaj nefer odnosa. Ukoliko ste distancirani i oprezni, možete se naći u neprijatnoj situaciji da prisustvujete odredjenom lošem dogadjaju ili budete svedok nečega što ne želite da vidite.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.