Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati!

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati!

Čarobni štapić naravno ne postoji, ipak ima načina. Mitiseri i bubuljice će ovom metodom potpuno nestati ali morate je uvesti u svoju redovnu negu lica. 

Ukoliko imate masnu kožu, verovatno imate problem sa mitserima, pa i bubuljicama bez obzira na to što se trudite da lice redovno čistite i negujete. Očigledno to nije dovoljno. Potrebno vam je dubinsko čišćenje lica i to ne morate raditi u salonu, već kod svoje kuće.

Ono što je najbitnije je da lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << očistite od šminke i ostataka kreme, a zatim naparite na sledeći način:

Prokuvajte vodu, prebacite šerpu na ravnu površinu i udobno se smestite jer lice treba pariti bar 7-8 minuta, tako što ćete se nagnuti iznad šerpe i staviti peškir preko glave, tako da para bude usmerena na vaše lice, a ne da izlazi sa strane. Na ovaj način ćete otvoriti pore, a zatim ćete moći da ih očistite.

Ima više vrsta maski ali počasno mesto zauzima soda bikarbona zajedno sa kokosovim uljem. Kokos umiruje, hidrira i hrani, pa je ova kombinacija savršena za dubinsko čišćenje.

Pomešajte kaiku kokosovog ulja ( ekstra devičanskog) i kašiku sode bikarbone. Na napareno lice nanesite ovu masku i držite je desetak minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom. 

Primetićete promenu već nakon prvog nanošenja ali postupak ponavljate bar dva puta mesečno.

Pore možete očistiti i maskom od jogurta i ovsenih pahuljica. Sastojke pomešajte u blenderu. Vitamini i minerali koji se nalaze u jogurtu, učiniće da koža bude negovana i zdrava, za kratak period korišćenja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.