Miteseri se mogu očistiti ovim povrćem i to veoma lako!

Izvor: Svet plus, 11.Jun.2022, 19:30

Miteseri se mogu očistiti ovim povrćem i to veoma lako!

Miteseri se mogu očistiti ovim povrćem i to veoma lako ali morate ga redovno koristiti. Kada imate malo vremena postupak je jedan, a kada imate više vremena na raspolaganju, napravite masku.

Postoji mnogo proizvoda za akne i mitisere, ali su obično jako skupi i puni hemikalija. Zato je tu prirodni lek.

Sveže isečen paradajz može da pomogne u smirivanju akni pa čak i da redukuje stare ožiljke. Tajna je u njegovom sastavu.

On imaju visok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << procenat vitamina A, C i E kao i B6. Ovo oslobađa i otvara vaše pore, a u isto vreme, dopušta vašoj koži da dobije bitne sastojke.

Kada nemate puno vremena:

Uzmite svež paradajz i isecite ga na pola.

Trljajte delove lica koji imaju najviše akni, ožiljaka i mitisera. Izmasirajte delove sa sokom od paradajza i umite se posle toplom vodom. Ovaj metod je odličan čak iako imate samo minut vremena.

Kada imate malo više vremena:

Napravite masku za lice - uzmite svež paradajz i isecite "X" na gornjem delu. Dozvolite toploj vodi da teče kroz paradajz oko minut pre nego što ga isečete.

Sada uklonite semenke i sipajte pulpu sve dok imate dovoljno paste. Sve to stavite na lice i ostavite da stoji jedan sat.

Ako redovno koristite masku, uskoro ćete primetiti neverovatno poboljšanje vaše kože lica.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.