Mis Hitler: Takmiče se u lepoti, a mržnja im je glavno oružje

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Hitler: Takmiče se u lepoti, a mržnja im je glavno oružje

Neonacistički izbor lepotica u Rusiji, koji je već dobio nadimak “Mis Hitler 2014″ osvanuo je na na društvenoj mreži “VKontakte”, i izazvao pravu buru tamošnje javnosti. Lepe Ruskinje kojima je zajednička mržnja prema Jevrejima i obožavanje Adolfa Hitlera, takmičile su se u fotografisanju što boljeg selfija za titulu “Hitlerove misice.”
Na ovom  bizarnom takmičenju uslov je fotografija sa nacističkom temom. Pobednica je ona devojka čija slika sakupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najviše “lajkova”, odnosno čija se fotografija dopadne najvećem broju ljudi.

Prva nagrada je komad nakita koji proizvodi kompanija “Medžik”, sa simbolima drevnog nemačkog alfabeta, koji je inače obožavao ozloglašeni Hajnrih Himler.
Učesnice na svojim nalozima na društvenoj mreži VKontakte ističu koliko obožavaju Hitlera, a naročito uznemirujuća jeste podrška ekperimentima nad ljudima, koje su nacisti vršili, na čelu za zloglasnim doktorom Mengeleom.
Izvor: Blic
Foto: Printskrin

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.