Mirza Selimović otkrio kada staje na LUDI KAMEN: Pevač ogolio dušu pa priznao šta mu NAJTEŽE pada

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 23:45

Mirza Selimović otkrio kada staje na LUDI KAMEN: Pevač ogolio dušu pa priznao šta mu NAJTEŽE pada

Nije krio koliko je uzbuđen zbog svega što gaočekuje u narednom periodu.

Sinoć je u jednom prestoničkom lokalu održana promocija albuma Mirze Selimovića i njegovog prvenca "Pusti da verujem". Mladi pevač bio je uzbuđen zbog ovog važnog trenutka, a mnogobrojni prijatelji, rodbina i ostale zvanice pružile su mu podršku.

Portal Srbija Danas bio je na ovom dogoađaju, a Selimović je pred našim kamerama otvoreno govorio kako je proteklo snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novog albuma.

- Osećam se uzbuđeno i jedva čekam da sve krene, treba da dočekam goste prijatelje i saradnike. Ne brinem ni za šta kada imam dobar tim iza sebe, verujem u kramu, dobrotu i Boga, u sve ono što nas čini boljima. Dugo sam razmišljao i radio na tome, ali nije bio momenat, bila je korona. Sada je pravi trenutak za to, sakupio sam pesama koje su vredne da se nađu na albumu - rekao je Mirza Selimović za portal Srbija Danas.

Mirza nam je otkrio ko mu je prvi od kolega pružio podršku.

- Kolege su mi pružile podršku, imam divnu saradnju sa svima - kazao je on.

Potom je prokomentarisao zbog čega na novom albumu nema dueta.

- Nije se desila pesma, pripremam jednu pesmu za leto sa jednom našom fenomenalnom pevačicom, biće to jedna sjajna saradnja. To će biti jedan eksperiment, mislim da će biti zanimljivo

Iako sada važi za jednog od najlpaćenijih pevača, kaže da ga materijalne stvari ne interesuju i da planira da sledeće godine kupi brod.

- Materijalne stvari me ne zanimaju, stvarno... Evo, kupiću brod sledeće! (smeh) Šalim se... Srećan sam, zadovoljan, zaljubljen, okružen dobrim ljudima, šta čovek više da poželi? Da li ću se ženiti? Ako je to toliko teško kao što je bilo organizovati ovu promociju, onda se nikad neću ni ženiti. Eto odgovora! - kazao je sa osmehom na licu, a više detalja pronaći ćete u videu na početku teksta.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.