Miroslav: Sa mog koncerta niko neće otići razočaran!

Izvor: Press, 08.Dec.2010, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav: Sa mog koncerta niko neće otići razočaran!

Legendarni folker Miroslav Ilić rasprodao je večerašnji koncert u Sava centru, a osim njegovih obožavalaca iz Srbije, na svirku će doći i pun autobus fanova iz Bugarske. Naime, popularni slavuj iz Mrčajevaca na nastupima u toj zemlji stekao je veliki broj obožavalaca koji ne žele da propuste nijedan njegov koncert.- Javili su mi se prijatelji iz Sofije još pre desetak dana i obavestili me da će doći na koncert. Kao i svake godine očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dolazak i bugarskog ambasadora Dimitrova. Mogu reći da sam prezadovoljan interesovanjem publike, kako za večerašnji tako i za sutrašnji, rođendanski koncert - kaže Miroslav Ilić za Press i dodaje:
- Koncert ću otvoriti „Pesmom o pesmama", a veći deo repertoara biće sačinjen numerama sa novog albuma, koje su već našle put do publike. Naravno, biće i starih hitova: „Ova noć", „Polomiću čaše od kristala", „Nije život jedna žena". Niko neće otići razočaran, to obećavam - uveren je Ilić.
Kako saznajemo, svoj dolazak na koncert potvrdile su i Miroslavljeve kolege Snežana Đurišić, Goca Tržan, Rada Manojlović, Darko Filipović, a podršku će imati i od porodice - supruge Goce, ćerke Marije, sina Marka i zeta, ministra Dragana Šutanovca.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.