Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 17.Jan.2021, 11:06

Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku! (VIDEO)

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku nakon priznanja šta radi privatno!

Kao grom je odjeknula vest o nedelima koje je Aleksić počinio kada je silovao svoju učenice škole glume. Prva je o ovom strašnom činu progovorila Milena Radulović, međutim sumnja se da je broj žrtava veći od jedne osobe.

Pre 22 godine Aleksić je kao gost u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << emisiji pričao o svojoj školi glume o đacima, ali i o tome kako roditelji nisu vlasnici svoje dece.

Tokom celog intervjua, koji tek sada poprima tamnu nijansu, u kojem do detalja ulazi u svoj sistem rada pomenuo je nešto što je voditeljku na trenutak zbunilo.

Režiser je počeo da priča o suzama i tome kako nije retko da se njima koristi kada nešto želi da dobije.

"Da li se vama dogodilo s obzirom da ste i vi bili član dramske grupe Bate Miladinovića da zaplačete?", upitala je novinarka svog gosta.

Odgovor je bio potvrdan.

- Da postoji mogućnost da jednom veštinom suze naterate na lice. To se može koristiti i zloupotrebiti - naveo je Aleksić, na šta je voditeljka emisije dodala da ljudi vrlo verovatno jesu skloni tome da se koriste tom tehnikom.

- To sam i ja radio, ja sam to umeo brzo i vešto da uradim od ljubavnih do kućevnih potreba - zaključio je režiser.

Voditeljka ga je zbunjeno dodala da se nada da se tom tehnikom više ne služi.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ko je Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume osumnjičen za silovanje?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2021

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.