Miroslav Ilić o otkazivanju koncerta u Sarajevu!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2023, 11:46

Miroslav Ilić o otkazivanju koncerta u Sarajevu!

Miroslav Ilić o otkazivanju koncerta u Sarajevu o kome mediji bruje već nekoliko dana! To je plod nečije pokvarene mašte!

Mediji su tokom vikenda objavili da je koncert Miroslava Ilića u Sarajevu u "Zetru" otkazan jer je pevač na jednoj od Kupusijada u Mrčajevcima pevao četničke pesme, a sada je pevač izdao saopštenje u kome kaže da koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan:

"Poštovani, kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Sarajevu otkazan, ovim putem želim da vam se svima obratim. Istina je jedna jedina, moj koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan, a kada ga budemo zakazali moja produkcijska kuća hypeproductionofficial i ja, bićete obavešteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojoj se radujem da se zajedno družimo.

Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se vidimo uskoro"
- napisao je Miroslav Ilić u saopštenju koji je objavljeno na Instagramu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.