Mirko će SVE objaviti što zna o Miljani! Ona uplela i Lunu Đogani - fanovi će je RAZAPETI zbog ovoga! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko će SVE objaviti što zna o Miljani! Ona uplela i Lunu Đogani - fanovi će je RAZAPETI zbog ovoga! (VIDEO)

Nije birala reči...

Nakon emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić i Mirko Gavrić su ušli u verbalni sukob. Miljana se naljutila na Mirka jer je došla do zaključka da on misli da je zaljubljena u njega, pa je kada su se zadrugari spremali za spavanje počela da ga provocira i prati po imanju (podsetite se OVDE). Ta svađa je trajala pola sata, a kada se činilo da su se stvari primirile, opet se nastavila.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Mirko je pozvao ženu koja vodi njegov fan profil da objavi sve što zna o Miljani Kulić, a Kulićeva je počela da provocira Mirka da će uskoro ispasti iz rijalitija i da ne može da računa na glasove fanova Lune Đogani, jer je njen otac u rijalitiju. Mirko je pozdravio Lunu.

- Pozdrav za Lunu Đo, trenutno najveću zvezdu na Balkanu - rekao je Mirko.

- Znaš ko će glasati za tebe? Upravo đo, đ*ka će glasati za tebe. Upravo niko - uzvratila je Miljana.

Evo kako je to izgledalo:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.