Mirko Kodić se NIJE POJAVIO NA POMENU SINU Aleksandru: Majka neutešno plače na groblju i jedva stoji na nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 12:48

Mirko Kodić se NIJE POJAVIO NA POMENU SINU Aleksandru: Majka neutešno plače na groblju i jedva stoji na nogama

Jecaji odzvanjaju na "Lešću". Prijatelji se okupili da ispoštuju Aleksandra.

Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada je preminuo u snu 28. oktobra. Danas su se njegovi najmiliji okupili na groblju "Lešće" kako bi obeležili 40 dana od njegove smrti. Pomen je bio zakazan za 12 časova, ali je počeo nešto ranije.

Aleksandrova majka, Jasna, je došla među prvima i nije uspela da zadrži suze. Ona jedva stoji na nogama, a prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj pružaju podršku. Članovi porodice su neprestano pristizali, a onda se pojavile i javne ličnosti.

Kum, Dragan Kojić Keba, je došao na groblje, a zatim je za njim došla i porodična prijateljica, Gordana Šaulić.

Mirko Kodić još uvek nije stigao na pomen sinu Aleksandru, ali se ne zna da li je povod kašnjenje ili prosto nije imao snage da se pojavi na ovaj tužan dan.

Podsetimo, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom stanu na Karaburmi, a na sahranu su tada došle brojne poznate ličnosti, ali i Aleksandrovi drugovi sa kojima je često gledao Zvezdine utakmice. Sahranjen je na groblju Lešće. Njegov otac 29. novembra se vratio na scenu kada je zasvirao harmoniku na koncertu posvećenom sevdalinki. On je istakao da zna da njegov sin nikako ne bi želeo da ne svira taj koncert jer je i on bio ljubitelj sevdalinki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo zbog čega se Mirko Kodić nije pojavio na pomenu sinu Aleksandru: Oglasila se njegova supruga: "Ne znam šta nas je strefilo"

Izvor: Blic, 06.Dec.2023

Naslednik harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandra Kodić (31), preminuo je iznenada 28. oktobra, a danas je njegova porodica održala pomen na Lešću 40 dana nakon njegove smrti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.