Mirka Vasiljević se na gala događaju pojavila BEZ PRATNJE SUPRUGA: Vujadin neće da ide kad...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 04:07

Mirka Vasiljević se na gala događaju pojavila BEZ PRATNJE SUPRUGA: "Vujadin neće da ide kad..."

Međutim, glumica se navikla da uživa i sa svojim prijateljima.

Mirka Vasiljević je imala samo 15 godina kada je dobila ulogu u seriji "Ljubav, navika, panika" koja se emitovala 2005. godine. Već tada je imala priliku da igra rame uz rame sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem i ostane zauvek urezana visoko na VIP nebu.

Glumica je bila gost na prestoničkom događaju koji je organizovala domaća kompanija pića i tom prilikom je pred ekipom našeg prtala otkrila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada ne konzumira alkohol.

Otkrila je i da njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, kada ima priliku, voli da popije koje piće.

- Jako je veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale - rekla je ona.

Glumica se večeras pojavila bez pratnje supruga, ali, kako kaže, nije joj problem da na ovakve događaje dođe i sama.

- Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam - rekla je Mirka.

Istakla je i kako se trudi da svom partneru kad god može da vetar u leđa i podrži ga u svim poslovnim poduhvatima, kao i da ga ne zove kada je u karantinu pred utakmicu, što je sasvim izvesno čini ženom za poželeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.