Izvor: Scandal.rs, 02.Jun.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević: Deca su navikla da ne viđaju oca

Vujadin igra za moldavski Šerif, a glumica je sa decom Andrejem, Adrijanom i Mihajlom kod njega bila četiri nedelje.

“Kada god sa decom idem u inostranstvo kod njega, oni oduševljeno kažu da idu da vide tatu. On je od njihovog rođenja trenirao i igrao tako da je za njih normalno da nije kod kuće. Nije Vujadin sa njima svakodnevno 10 godina pa da ih je odjednom napustio. Navikli su se oni”, objasnila je Mirka Vasiljević za “Blic”.

Glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je u Moldaviji uživala.

“Bila sam tamo samo četiri nedelje, nisam mogla duže zbog predstava. Deca nisu išla u vrtić, a našli smo vremena i za igru i za druženje. Super nam je bilo. Mislili smo da će biti napornije jer deca nisu išla u vrtić, ali nam je bilo odlično. Organizovali smo i druženja sa Vujadinovim saigračima, pa kada bi došli kod nas na večeru dečaci bi oduševljeno pričali sa njima o fudbalu, a devojčica je bila prava princeza među muškarcima”, prepričala nam je Mirka.

Ona kaže da nesuglasice između nje i supruga ne postoje.

“Vujadin i ja smo duže zajedno posle više od godinu dana pa smo se uželeli jedno drugog. Nije bilo vremena za nesuglasice. Iako mogu da kažem da svačiji pa i naš odnos ima bolje i lošije momente, verujte nam da čarki nije bilo”, iskrena je Mirka.

Pošto nisu stalno zajedno, ispričala je da li u njihovom odnosu ima ljubomore.

“Ima je u granicama normale. Poštujemo i verujemo jedno drugom. Ja mu ne šaljem stalno poruke i ne zovem ga da proverim gde je. Ako on nešto uradi a da ja ne znam, ili obrnuto, tu smo da pitamo jedno drugo i da sve razjasnimo”, kaže Mirka.

– Trenutno sam fokusirana na pozorište i na dogovore sa Vujadinom da li će deca ići u internacionalnu ili srpsku školu. Ako se stalno budu selila, dobro bi bilo da idu u školu koja može da se pohađa i u drugim zemljama – ispričala je za “Blic“ Mirka Vasiljević.

Ona je, po povratku u Srbiju, bila deo kabarea uz klub Crvena zvezda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.