Miranda Ker u čipkanim gaćicama na naslovnici magazina “Eskvajer”

Izvor: Poznati.info, 31.Okt.2012, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Ker u čipkanim gaćicama na naslovnici magazina “Eskvajer”

Jedna od najseksepilnijih žena sveta, Miranda Ker, slikala se za naslovnu stranu magazina “Eskvajer”. Manekenka je za decembarsko izdanje pozirala u toplesu, noseći samo čipkane gaćice.

Supruga Orlanda Bluma dokazala je da supermodeli ne moraju biti anoreksični da bi bili uspešni u svom poslu.

Miranda Ker (29) pokazala je zaobljenu zadnjicu na naslovnici časopisa “Eskvajer”. Fotograf Dejvid Slidžper napravio je još nekoliko slika lepotice u kratkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bundi i visokim štiklama.

- Uvek se odlično zabavljamo na snimanju, jer sam zavodljiva po prirodi, tako da mi izazovne poze ne predstavljaju problem. Verujem da treba slaviti žensko telo a ne skrivati ga – rekla je manekenka, a prenosi “Dejli Mejl”.

Australijanka je otkrila da je detinjstvo provela na farmi bake i deke, i da je bila mala muškarača.

- Volela sam da se penjem po drveću. Sa sedam godina sam se zaglavila i tata je morao da me izbavi pomoću merdevina. Mora da sam bila koala u prošlom životu. I dalje osećam da moje telo žudi za planinom i selom – rekla je ona.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.