Mira Škorić je veštica!

Izvor: Poznati.info, 25.Apr.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić je veštica!

Aca Lukas nazvao Miru Škorić vešticom.

On je u intervju za jedan nedeljnik odgovarao na razna pitanja vezana za svoje kolege. Kada su do njegove velike estradne drugarice Mire Škorić, Aca je rekao sledeće:

- Mira Škorić je ceo život sa metlom. Ona je poznata veštica, tako se nas dvoje godinama zezamo. Šalim se. Ona je moja drugarica – odbranio se Lukas na kraju.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ovo je najbolji dekolte Granda!

Izvor: Poznati.info, 26.Apr.2012, 09:58

Biljana Jevtić pokazala da i u petoj deceniji ima zanosan dekolte...Pored toga što je imala odličnu pesmu ”Meraklije”, ona je prosto zablistala na sceni. Bilja je na sebi imala haljinu sa prilično dubokim dekolteom koji je otkrivao njene prirodne grudi. Cele večeri su joj prilazile i po dve...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.