Mira Škorić:  Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama!

Izvor: Svet, 24.Sep.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić: Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama!

naslov: 
Mira Škorić: Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Mira Škorić odavno je u ljubavi s pištoljima, to nije tajna estrade. Ipak, sada je priznala da joj druženje s oružjem budi strasti...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Mira Škorić odavno je u ljubavi s pištoljima, to nije tajna estrade. Ipak, sada je priznala da joj druženje s oružjem budi strasti! "Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama. Volim da pucam, naravno samo u streljani i moram da se pohvalim da sam dobar strelac. Čvrst stav i mirna ruka je dobitna kombinacija da pogodite metu u centar, a ja posedujem ove osobine. Neko se opušta u teretani ili kafiću, a ja ne mogu da se opustim ako nisam u streljani" priznaje Mira! Nekada, kaže, bila je razmažena princeza, ali to se promenilo. "Ja sam nešto kao žena sa muškim mozgom. Volim da isprobam sve opasne stvari. Privlači me sve što je opasno, odnosno opasni momci i vatreno oružje" kaže verovatno najopasnija pevačica estrade.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.