Mionina majka se direktno obratila Stanislavu Krofaku - ponizila javno Ša kao niko do sada: Pamtiće njene reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 20:22

Mionina majka se direktno obratila Stanislavu Krofaku - ponizila javno Ša kao niko do sada: Pamtiće njene reči

Prvo Vanja, a sada i Mionina majka dale punu podršku Krofaku.
Rijaliti učesnik "Elite" Stanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, povodom kog će biti organizovana žurka na imanju u Šimanovcima.
Kad je počela proslava u "Dubiozi" svi su prvo primetili slike sa Mionom Jovanović koje su stigle od Stanislavove podrške a onda je nastao muk, kako bi se pročitale čestitke. Pored toga što su stigle poruke od Panterine zajedničke podrške sa Mionom, dobio je čestitke od porodice, prijatelja, ali i ćerke.
Mnogi su očekivali da stigne čestitka Mionine porodice, jer je poznato da su mu se javili pre nego što je ušao u rijaliti, ali se to ipak nije desilo. Međutim, njena majka odlučila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.