Miona se guši u suzama - evo kako je reagovala kad je čula za SMRT člana porodice: Ša nastavlja da se svađa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 18:31

Miona se guši u suzama - evo kako je reagovala kad je čula za SMRT člana porodice: Ša nastavlja da se svađa

Iako su ušli u vezu, reper i mlađana devojka nikako da pronađu zajednički jezik.

Mioni Jovanović ne cvetaju ruže dok je u vezi sa još uvek zvanično oženjenim Nenadom Aleksićem Ša. Neko bi rekao d aje reč o karmi, a neko da sve veze u rijalitiju sa poznatim reperom se vrlo brzo pretvore u svađe i međusobna prepucavanja.

Miona  se gušila u suzama u dvorištu nakon poslednje svađe. Ona je tom prilikom tvrdila da nije u osnovi sklona plakanju ali da se ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom slomila.  Ona čak tvrdi da nije plakala ni kada je sazna da joj je umrla prabaka, ali sada ne može da izdrži.

- Još se ja sklanjam i spuštam glavu, da ne bude...Pričali su za tu neku predstavu, ali se nisam obratila njemu, rekla sam samo: "Bitno mi je da budem lepa". Ja da plačem ovde, nisam plakala kada mi je prababa bila sahranjena - rekla je Miona kroz suze.

Ša se izaludno branio i pokušavao da opravda svoje postupke.

- Sedi i kaže mi: "Da te pitam kao brata...Je l' sam ispala loša prema dečku?" i onda mi na to kaže: "Kada smo se muvali, nisam imala vremena da razmišljam, sada razmišljam" - rekao je Ša.

- Nemoj ti meni da nemam gde - rekao je Ša.

-- Ja neću da budem sa ovakvom osobom - rekla je Miona.

Ovom rečenicom Miona je jasno stavila do znanja da ne želi više da bude sa reperom i da stavlja tačku.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.