Miona plače jer želi POMIRENJE sa bivšim dečkom - Ša izgoreo od ljubomore zbog Stanislava: Ovo ga je pojelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 17:17

Miona plače jer želi POMIRENJE sa bivšim dečkom - Ša izgoreo od ljubomore zbog Stanislava: Ovo ga je pojelo

Nakon velike drame koja je izbila zbog poljupca, polako se sklapaju kockice.

Nenad Aleksić Ša sve više gubi živce u vezi sa Mionom Jovanović. To nije neko veliko iznenađenje s obzirom da on uvek kad uđe u neki emotivni odnos, napravi dramu.

Tako je bilo i danas kada je svađa sa Mionom eskalirala, te je Jovanovićeva brzo napustila prostoriju. Odmah se tu pojavio i Lepi Mića, kao rezervna čorba u svakoj mirođiji, te je počeo da teši i savetuje nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << repera. Ša se tada poverio da smatra da se Miona pere od svega jer želi da se vrati zgodnom Stanislavu Krofaku. Svi koji prate rijaliti sferu, znaju da je Ša ljubomoran na svakog muškarca koji barem malo viši od njega, štto u slučlaju repera nije previše teško.

Ša najviše drami što Miona uopšte ne želi da ga ljudi što je odmah pobudilo sumnje da žali za Stanisalvom.

- Ona kada mi pričamo, ona ispi**i kada je ja ne poljubim. Ja priđem da poljubim, ona me gura svaki put. Ja kada god priđem, gurne me - rekao je Ša.

Lepi Mića je odmah imao stav iskusnog čoveka koji je dugo godina u braku, a bračna zajednica mu odoleva iako je već 7. godinu za redom na deset meseci u rijalitiju, te sigurno vrlo dobro razume žene i njihovu psihu čim uspeva da održi brak.

- Ne traži od devojke i žene da te ljubi, pusti da se desi to spontano. Ako neće, onda devojka ima neki problem i moraš polako, jer na tu galamu nećeš ništa uspeti - rekao je Mića.

- Oni problem nisu rešili i onda dođe do ovoga - rekla je Žana.

- Šta ćeš ti sa devojkom koja te dovodi do ludila?! Ti znaš da je ona takva, ne znam ja kakva je ona - pitao je Mića.

- Ja sam joj rekla da ako joj je stalo, da... - rekla je Vanja.

- Ne gleda nikoga u kući, zakleo sam se u brata...To izdr**vanje je pranje njenih sr**a - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.