Miona je Tara Simov za siromašne - ljubavnica Nenada Aleksića Ša uništena: Konačno se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 23:48

"Miona je Tara Simov za siromašne" - ljubavnica Nenada Aleksića Ša uništena: Konačno se oglasio

Postoji uvreženo mišljenje da se istorija ponavlja dva puta, prvi put kao tragedija, drugi put kao parodija, Da li je to u slučaju i sa Ša? Ne znamo, ali svoje mišljenje je podelio Uroš.

Uroš Stanić je jedan od najprovokativnijih učesnika Elite. On se ne libi da bilo koem saspe istinu u licu. Trenutno je jedini koji raskrinkava preljubničku vezu između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović i naziva ih onako što oni u suštini i jesu a to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ljubavnici, s obzirom da je Miona ušla u rijaliti zauzeta, a da je Ša i dalje oženjen sa Vanjom Ignjatović.

Njegovo ponašanje i reči se pomno prate napolju, pa mu je Vanja pružila podršku preko svog Instagrama .

Pojavio se još jedan snimak gde Uroš uspeva da iznervira Mionu i Nenada ispred WC-a

- Ti jedino i možeš da smuvaš klinke. Miona je Tara Simov za siromašne. Ona je fina, fina pa Severina u pokušaju - vrištao je Uroš.

- Skloni se od mog dečka i od vrata - rekla je Miona.

- On ti nije dečko, on je tvoj švaler - rekao je Uroš.

- Znam d abi voleo da budeš sa njim unutra ali ne može on je moj dečko. Možda će Aleksa da bude - 

- Nemoj da rasturaš dva braka. iako si ti sposobna za to -  rekao je Uroš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.