Miona ZLOUPOTREBLJAVA Ša: Kompletan reperov novac ide njoj? Aleksić u rastrojstvu otkrio TAJNI DOGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 11:49

Miona ZLOUPOTREBLJAVA Ša: Kompletan reperov novac ide njoj? Aleksić u rastrojstvu otkrio TAJNI DOGOVOR

Sve karte su bačene na sto.
Tokom jedne od reklamnih pauza za vreme emisije "Pitanja gledalaca", atmosfera u rijaliti šou-programu "Elita" postala je vrlo napeta kada su se Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša našli u žučnoj raspravi, kao i uvek, koja je ubrzo eskalirala u razmenu teških reči između ljubavnog para. Međutim, poznat kao neko ko ima kratak fitilj, reper je doživeo emotivni slom živaca, te je pred kamerama napravio haotičnu scenu.
Nekadašnji reper je prvo demolirao Belu kuću, pa izašao u dvorište, a potom se vratio u emisiju i nastavio sukob sa svojom izabranicom. Međutim, sve je šokirala njegova izjava da mu je Jovanovićeva neretko spominjala novac, zbog čega i dan-danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.